Stucwerk op maat
Banner

Diensten

Stuukwerk is een eenmansbedrijf en biedt stucwerk op maat aan. Zowel op de zakelijke als particuliere markt. Allerhande veel voorkomende werkzaamheden worden met de grootst mogelijk zorg, en met oog voor kwaliteit, geleverd. Zo moet u denken aan stukadoorswerk na verbouwing (keukens, serres, dakkapellen, badkamers), reparaties van scheuren in wanden, waterschade in muren en plafonds door waterlekkage, saucen,  etc., etc. 

Daarnaast heeft Stuukwerk de beschikking over een groot netwerk van collega's die ingeschakeld kunnen worden om de klus te klaren. Niet alleen als de opdracht te groot is om alleen te doen, maar ook als er andere werkzaamheden nodig zijn. Stukadoren is soms ook teamwork. Dat wordt vaak vergeten. Een goede samenwerking met bijvoorbeeld een timmer-, schilders- of klusbedrijf zorgt voor een beter resultaat en een tevreden opdrachtgever.


Hoe werk ik?

Vooraf wordt altijd in een persoonlijk en open gesprek op locatie de wensen van de              -potentiële- opdrachtgever geïnventariseerd, de werkplek geïnspecteerd, en het budget besproken. Aan de hand van deze informatie wordt een offerte op maat gemaakt. Vooraf is dan duidelijk wat de opdracht gaat kosten, hoeveel tijd het inneemt en wat de leveringsvoorwaarden zijn. Vooraf duidelijkheid bespaart een vervelende discussie achteraf. Een offerte is altijd vrijblijvend. 


Offerteaanvraag

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.